mandag den 6. maj 2019

Status på feriebøgerne


Når jeg rejser ud, er jeg altid en anelse bekymret for at løbe tør for læsestof. Jeg er for nylig kommet hjem fra en rejse på 3 uger, og inden afgang valgte jeg omhyggeligt at tage tre bøger med. 'Emily på Månegården', 'Mr. Vertigo' og 'Revolutionary Road'. Jeg vidste at det ville blive en tur med en del transport, så jeg tænkte ikke at det var for meget at tage med. Men altså man ved jo aldrig med rejser. Denne gang rejste jeg med 12 andre mennesker, som jeg ikke kendte på forhånd. Sådan en type rejse har jeg aldrig været på før, men det viste sig, at det var enormt hyggeligt, enormt sjovt, og jeg havde meget få timer alene. Så læsningen? Ja, ser I, jeg fik cirka læst 50 sider af 'Emily på Månegården' på flyet, og det var det! Overskuddet til at læse var der simpelthen ikke. Rejsen var helt igennem fantastisk, og ja, sommetider har jeg bare ikke behov for at læse.

Efter jeg er kommet hjem har jeg haft en uge, hvor jeg har været helt enormt træt, men nu er energien ved at vende tilbage, og mon ikke jeg så snart kan færdiggøre 'Emily på Månegården', som for øvrigt er enormt hyggelig.

2 kommentarer:

 1. Det lyder til, at du har haft en dejlig rejse, hvor skønt! :)
  - og ja, "Emily på Månegården" er nemlig rigtig hyggelig og sød, helt klart en af mine favoritbøger :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er sød. Jeg er dog 'vokset op' med Anne fra Grønnebakken, og kan ikke lade være med hele tiden at sammenligne, hvilket er lidt synd, for der er jo aldrig rigtig noget der kan hamle op med ens barndomsminder :)

   Slet