mandag den 27. maj 2019

Nye bøger på reolen (37) - Anmeldereksemplarer og rejsebøger


Jeg er inde i en periode hvor jeg virkelig ikke får læst særlig meget. Jeg har lysten, men jeg synes mine timer går så stærkt, og der er så meget andet, som jeg også har lyst til at bruge tid på, så læsningen bliver altså ikke prioriteret så højt for tiden. Men noget der kan få mig til at hanke lidt op i mig selv, er de nye spændende bøger jeg har fået på hylderne her i de første halvår. 

Jeg har allerede introduceret 'Mr. Vertigo' og 'Emily på Månegården' her og her, som jeg havde med på min sidste rejse til Mexico og Belize, hvor jeg dog ikke fik læst meget. Men udover disse har jeg modtaget lidt forskellige bøger fra forfatter og forlag.

Fra Politikens Forlag har jeg modtaget 'Den Italienske Mester' af Tom Rachman og 'Millionæren fra Singapore' af Kevin Kwan. Jeg har læst og anmeldt Rachmans bog her og jeg må sige, at jeg var meget begejstret! Jeg har endnu ikke læst 'Millionæren fra Singapore', men jeg så til gengæld filmen på vej hjem fra Belize i flyet. Den var meget underholdende og sød, men jeg tror jeg venter med at læse bogen, til filmen er lidt mere på afstand.

Herudover har jeg modtaget 'Northanger Abbey' fra bog-ide.dk. Jeg har selv valgt titlen, og jeg glæder mig virkelig meget til at læse den. Det er sådan nogle smukke danske udgaver af Austens bøger, som Lindhardt og Ringhof udgiver, og jeg kunne godt tænke mig at eje dem alle.

Til slut har jeg for nylig modtaget 'Skakmesteren fra Tirana' af forfatteren Claudia Westh Lonning. Jeg sagde ja til et anmeldereksemplar, da jeg synes den lød virkelig interessant. Som udgangspunkt kan jeg virkelig godt lide historisk fiktion, og denne tager fat i en historisk periode i Albanien, som jeg slet ikke kender noget til. Så det bliver spændende at dykke ned i den!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar