torsdag den 13. december 2018

Status over bogkøb (2)

I denne serie af indlæg, ser jeg tilbage på de bog-anskaffelser jeg har gjort mig, siden jeg startede bloggen. Se eventuelt intro til serien her.


I dette andet indlæg fortsætter hvor jeg slap sidst, og skal tilbage til juli 2013:

'Nye bøger til reolen (3)' fra d. 2013.07.05
'Nye bøger til reolen (4)' fra d. 2013.09.27
'Nye bøger til reolen (5)' fra d. 2013.12.12

Bøgerne var:
 • Moby Dick af Herman Melville 
 • Kafka på stranden af Haruki Murakami
 • The Twelve af Justin Cronin
 • Agnes Grey af Anne Brontë
 • Professoren af Charlotte Brontë
 • Kunsten at være kvinde af Caitlin Moran
 • The Complete Sherlock Holmes af Sir Arthur Conan Doyle
 • Blå Lys af Jon Brædsgaard Toft
 • To års ferie af Jules Verne
 • Rejsen til månen af Jules Verne
 • En verdensomsejling under havet af Jules Verne
 • De tre musketerer 1-2 af Alexandre Dumas

Status er således:

Dette er en lidt broget stak, da der er en hel del af bøgerne, som jeg har skilt mig af med.

Ulæst:
Den ulæste bog er en to-binds udgave af 'De Tre Musketerer'. Jeg har mange gange overvejet at gå igang med den, men det er ikke blevet til noget. Udover dette ville jeg gerne læse 'Greven af  Monte Cristo' først, så denne kommer nok til at stå på reolen lidt endnu. Ja, jeg har sådan set heller ikke læst hele 'The Complete Sherlock Holmes', men idet jeg er igang, tæller jeg den altså med som læst.

Afskaffet:
Jeg har skaffet mig af med en del af bøgerne på listen, nemlig 'Moby Dick', 'Professoren', 'Blå Lys', 'To års ferie' og 'Rejsen til Månen'. Af disse er det kun 'Blå lys' som jeg læste, inden jeg skaffede mig af med den. Der var dog flere hvor jeg påbegyndte læsningen, men da de ikke har fanget, er de altså røget videre til andre læsere. Det er morsomt at tænke på, hvor ekstatisk jeg var over at anskaffe 'Rejsen til månen' og 'To års ferie' i sin tid. Men jeg blev altså lidt træt af de blegnede udgaver, og da læsningen gik i stå gang på gang, måtte de videre. Så hvis jeg ikke havde været så god til at rydde ud i bøgerne, så havde der altså været en større stak af ulæste bøger i denne omgang.

Ændringer:
Igen vælger jeg at beholde alle de viste bøger. 'De Tre Musketerer' skal nok blive læst på et tidspunkt.

Sorterer I også ud i jeres bøger en gang imellem?

2 kommentarer:

 1. Yezzz... ca. en gang i kvartalet :-)
  Vi mistede desværre bogtræet her í byen for et par måneder siden (et sted, hvor man kan stille bøger, man ikke længere vil have, og derefter tage andre med), men jeg overvejer at smutte forbi Arnold Busck i Kbh i stedet. Derudover ryger der bøger afsted til Læs for Livet, en række venner samt salg på bloggen.

  God weekend!


  Julehygge
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. En god idé at gøre det lidt mere fast. Man får altså bare skrabet meget sammen, som med tiden kan miste interessen. Jeg bruger også bogbytteskabe her i området hvor jeg bor. Det er sådan en let og fin måde at 'sende'bøger videre til andre læsere:)

   Slet