torsdag den 16. august 2018

Harry Potter-tur til London - Del 2: Perron 9 3/4

Jeg var i London i juni måned med tre gode veninder. Vi har alle været i London før, og set alle de ting 'man skal se', så denne tur dedikerede vi til et Harry Potter-tema. Vi besøgte tre forskellige steder, direkte forbundet til Harry Potter bøgerne eller filmene, som jeg vil fortælle jer om i tre indlæg. Det første indlæg omhandlede vores besøg i 'House of Minalima' og kan læses her.

Dette andet indlæg omhandler vores besøg på Kings Cross Station, hvor vi selvfølgelig skulle se Perron 9 3/4. Jeg har før besøgt denne populære perron engang for over 10 år siden. Der er sket en del siden da. Jeg husker ingen kø for at få taget et billede her, ej heller nogen butik. Men det er hvad der er kommet til siden. Der var så lang kø ved perronen for at få taget et billede, at vi droppede foretagendet, men vi brugte lidt tid i den meget flotte butik, dog uden at købe noget.


Det er meget skægt at der efter filmene er lavet denne perron, og butikken er mægtig fin, så hvis man er fan skal man da helt sikkert besøge stedet. Hvis ikke, kan man sagtens leve uden at have set det. Jeg er klart større fan af besøget hos 'House of Minalima'.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar