torsdag den 29. marts 2018

Nye bøger til reolen (31) - Skoene der blev til bøger

Sidste weekend gik jeg på jagt efter et par nye sko. Jeg kom hjem med tegneserier, en bog og ingen sko! Kender i det? Jeg kan simpelthen ikke lade være med at kigge ind i Faraos Cigarer når jeg kommer forbi, og så kom jeg tilfældigvis forbi et bogudsalg på Købmagergade, idet Vangsgaard sælger ud af forskellige brugte bøger.


I Vangsgaard faldt jeg over en virkelig fin udgave af 'Rosens Navn' af Umberto Eco. En bog jeg egentlig for lang tid siden havde fjernet fra min to-read-liste, idet jeg har hørt at den er lidt tung og kedelig. Men da jeg stod og bladrede i den, synes jeg ikke umiddelbart at den virkede så tung. Det ser ud til, at der er en del dialog i den, hvilket jeg ikke havde forventet, og så købte jeg den altså.


I Faraos Cigarer besluttede jeg mig for at tage det næste hæfte i 'Fables' med hjem, da det er lang tid siden jeg har læst videre i serien. Det er en serie om eventyr-figurer, som er fordrevet fra deres eventyrland, og den kan virkelig anbefales! Da jeg browsede hylderne faldt jeg over 'Monstress', som lød interessant. Den handler om en ung kvinde, som har overlevet en krig i en farlig verden, hvor hun forsøger at finde svar på sin fortid. Illustrationerne er smukke, og jeg glæder mig til at se om det er en serie for mig.


Rigtig god påske!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar