søndag den 25. marts 2018

Det er ikke mig, det er dig af Mhairi Mcfarlane

Forfatter: Mhairi McFarlane
Titel: Det er ikke mig, det er dig
Forlag: HarperCollinsNordic
Udgivelse: 2014 (denne 2016)

415 sider

Anmeldereksemplar fra


Baggrund for læsningen:
Jeg modtog denne bog til bogblogger- arrangementet 'Kvindeliv', venligst sponsoreret af Harper Collins Nordic, som jeg deltog i i juli sidste år. Tidligere på året havde jeg læst 'Fra og med dig', som ikke blæste mig bagover, men som jeg nød at læse, så jeg var glad for at modtage endnu en bog af Mhairi McFarlane.

Kort resume:
Delia har nærmest et perfekt liv. Hun har job, hus, hund og en dejlig kæreste Paul. Delia beslutter sig for at gøre det helt perfekt ved at fri til Paul. Derfra tager Delias liv en drejning, og hun får øjnene op for, at hendes liv måske alligevel ikke var så perfekt. Pludselig står hun uden nogen af delene, og skal forsøge at bygge sit liv op fra ny.

Evaluering:
Det er er ved at være et godt stykke tid siden, at jeg læste denne bog, men jeg har simpelthen glemt at anmelde den. Så alle mine umiddelbare reaktioner kan jeg ikke gengive. Derimod må jeg konstatere, at på trods af, at jeg virkelig nød at læse bogen, så er oplevelsen hurtigt glemt. Det er ikke en bog, som printer sig ind i sindet, men det var super god underholdning.

Jeg synes at denne fortælling var bedre end 'Fra og med dig', og jeg tilskriver det persongalleriet. Jeg kunne virkelig godt lide Delia, og hendes reaktioner virkede meget troværdige. Ikke noget med at brænde et hus af, eller hænge plakater op i hele byen. Hun var realistisk og det satte jeg pris på. Plottet kammede dog en anelse over til slut efter min mening, men helhedsindtrykket af fortællingen var god.

Fortællingen er krydret med nogle små korte tegneseriestriber, som er Delias hobby. Jeg synes det var en rigtig fin detalje, og ville ønske at det var brugt lidt mere aktivt igennem fortællingen.

Alt i alt var det rigtig god underholdning, og kan fint anbefales til afslappende eftermiddag.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar