tirsdag den 12. december 2017

December, december


Tænk engang at vi allerede er nået til den 12. december. December er en måned, som jeg altid ønsker varer ved, men som alligevel ender med at flyve afsted. Jeg har altid vilde planer for al den julehygge jeg skal nå, men når sjældent særlig meget af det. Dog er der altid tid til en lille smule 'jule-litteratur' hvert år, og det er der ikke ændret på i år. 

Jeg er godt igang med 'Julebestiariet' af Benni Bødker og John Kenn Mortensen, og den er virkelig hyggelig. Herudover vil jeg rigtig gerne nå en fortælling i min totalt julede samling 'A Christmas Carol and other Christmas Stories' af Charles Dickens. Jeg har planer om at læse 'The Chimes' (som vist også var planerne sidste år :/ ), som en hyggelig stemningsgiver til december.

Læser i nogle gode julebøger?

2 kommentarer:

 1. Jeg har holdt lidt igen med julelæsningen, men har dog nået et par enkelte lydbøger. Pt. er jeg i gang med en e-bog - Jul i skovridergården - men jeg synes ikke, den er helt så julet, som jeg håbede på.


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg desværre tit er følelsen, at julebøgerne ikke er helt så 'julede', som man havde håbet. Det er åbenbart svært at ramme den helt rigtige julestemning!

   Slet