torsdag den 19. oktober 2017

Deweys Readathon - endelig kan jeg deltage!

Det er flere år siden jeg har deltaget i Deweys Readathon, som løber af stabelen to gange årligt. Ikke fordi jeg ikke har haft lyst, men jeg har været forhindret i at deltage gang på gang. Men denne gang deltager jeg! og jeg glæder mig virkelig! Arrangementet løber af stablen på lørdag kl. 14 og varer frem til søndag kl. 14. Idéen er, at man bruger så meget af døgnet man kan på at læse, sammen med flere hundrede mennesker rundt omkring i verden.

Jeg har overvejet nogle forskellige kortere fortællinger til læsedøgnet, da jeg ved, at det motiverer mig bedst, hvis jeg også når at færdiggøre nogle fortællinger. Men jeg kan simpelthen ikke bestemme mig for den 'endelige' bunke. Jeg ved, at jeg gerne vil have en god stak bøger klar; ikke fordi jeg kan nå at læse dem alle, men jeg kan godt lide at have lidt at vælge imellem, da det kan ændre sig hvad man har lyst til at kaste sig over, som læsedøgnet fremskrider. Samtidig skal der nødigt være for mange, for så bruger jeg for lang tid på, at vælge. Men da jeg er kommet lidt sent igang, kan jeg ikke løfte sløret for hvorledes læsebunken kommer til at se ud, det må vente til på lørdag.

Det eneste jeg ved er, at døgnet kommer til at stå i bøgernes tegn, hvor gode fortællinger, te og hygge  kommer i fokus. Det bliver sådan en dag, hvor en lille regnbyge, kun vil gøre det hele hyggeligere. Og hvis der ikke kommer regn, vil jeg måske forsøge mig med en rask gåtur og en lydbog i ørene til lidt afveksling.

Deltager I i Deweys Readathon?

12 kommentarer:

 1. Jeg står i samme situation. Jeg har ikke deltaget i Dewey's siden oktober 2014, men i år er der tid! Juhu!

  Jeg ser frem til at følge dit læsedøgn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Yeaj, hvor godt!!! Jeg elsker at følge med hos andre løbende. Det forvandler pludselig en rimelig asocial hobby til at være social :)

   Slet
 2. Svar
  1. I lige måde. Det bliver hyggeligt at følge med :)

   Slet
 3. Fedt du er med! Jeg skal være med for anden gang. Glæder mig til at se, hvilke bøger du vælger :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh ja, jeg tror der kommer et lille tema over det. Jeg er så småt ved at få samlet n, og jeg forsøger mig med lidt hyggelig uhygge og krimi, tror jeg :)

   Slet
 4. Det er altså vigtigt at have nogen at vælge i mellem, er spændt på at se hvad du kommer frem til :) God læselyst :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er det. Og hvis man ikke har fundet den 'rigtige' bunke, så går man helt i stå undervejs, hvis man skal stå og vælge ud fra reolen. Det tager aaaalt for lang tid :)

   Slet
 5. Så dejligt at du er med! Glæder mig til at lurer, hvilke bøger, som du vælger i løbet af læsetimerne:0) Vi læses snart ved - og god læselyst :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh ja, de er endelig valgt og klar. Og nu er det endelig blevet tid til at vi skal igang :)

   Slet
 6. Uuuh, en overraskelsesstabel! Det er da fedt :-)
  Og dejligt at du endelig kan være med igen!

  Rigtig god læsning :-)


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ja, omend en anelse stressende til slut. Men nu er det på plads :)

   Slet